04 Mei 2010

Setuju Tak?

ini petikan berita Hairan Metro.
tapi.
berita ni macam tak berapa nak hairan...
sebab aku dah kena DUA kali!
lepas ni,
lau kena sekali lagi.
mintak mak aku carikan jelaaaa

10 ulasan:

  1. Betul.
    Tapi aku relek takde pakwe pun.

    BalasPadam
  2. tak setuju dengan statement tu..aku yg gojez ni tak curang pon...buahahahaha!!!!

    BalasPadam
  3. biasa lah tu, jangan menangis

    BalasPadam
  4. ermmm fair and square laki ensem and pmpuan cantik sama je.. even tak cantik pun curang gak so?? ahahaha! pikir pikirkan laa..

    nasib aku seorg yg loyal :P

    BalasPadam
  5. aku??? eh,, macam tak setuju ja ngn tajuk berita tuh.. aku mana penah curang!! nakal sikit ja :P

    BalasPadam
  6. alololo...siannya dia..dun give up la..carik yang lebey baik...

    BalasPadam
  7. hahahaha.. ye ke? nak caya lebih2 pun x leh, sbb takde yg curang lagi setakat ni.. hihi :P

    BalasPadam
  8. masing-masing ada pendapat sendiri.
    terpulang. :D

    BalasPadam
  9. lelaki kacak perempuan cantik lelaki sederhana perempuan sederhana lelaki hodoh perempuan hodoh semua sama je.Niat cm tahi mmg jd curang la btul x x x ?;P

    BalasPadam

tumbuk angin!