16 November 2010

Penat.

aku penat tahu.
penat dengan segala macam benda yang ada dalam kepala otak aku.

aku dah penat,
penat nak dengar masalah orang.
penat nak layan pe'el kawan-kawan yg 1001 perangai.
penat nak bahagi masa sendiri, keluarga dan kawan-kawan.
penat nak fikir pasal politik malaysia (POLITIK KAMU BOSAN!)
penat.penat.penat.
sampai otak aku dah penat nak fikir nak tulis apa!

maaf pada kawan-kawan rapat.aku tak rasa teruja dengan apa-apa benda pun.
kau orang nak pergi trip sampai Australia, belanja tambang semua pun aku tanak.
sebab?
aku tak rasa perasaan seronok dan teruja itu lagi.
sekarang, dunia aku hanyalah aku dan Si Belalang Tempur aku.

terima kasih buat Si Dia Bernama D, kau tak sabar doh. nak sangat ada bf. lantak kau lah. aku kenal kau melalui blogspot, dan aku akhiri dekat chatbox kau.Aku tak peduli mak kau nak suka aku kawan dengan engkau pun. sebab akhirnya ia hanyalah antara kau dan aku. terima kaseh.

terima kasih buat Si Dia Bernama A, kau kenal aku sebab tangah down dengan love life kau, so aku datang macam hero lah kan? tapi sekarang. aku kecewa dengan kau sejak minggu lepas. aku tak tau apa masalah kau, tapi kau tak pernah nak cerita. malah nak mengelak. terima kasih.

terima kasih buat Si Dia Bernama S, kenal sebab kau skate.. aku tahu ramai minat kau, tapi aku saja nak rapat dengan kau. mana tahu boleh ngam kan? yea aku tahu kau kasar. tak peduli pun. life kau terabur, huru-hara? pun aku tak kisah. aku hanya nak kenal dan tengok jauh mana boleh pergi. dan kau dah belah pun. nak kerja jauh. ikut suka kau. terima kasih.

sekarang, aku hanya nak cakap.
PERGI JAHANAM DENGAN SEMUA BENDA!
aku hanya perlukan track pantas + berat + lirik semangat.
dan sekarang, masanya untuk aku tambah berat badan!
yea. aku mahu lebih dari 62kg. bukan 56kg macam sekarang.

syafiq. BANGUN LAH!


p/s : sekarang aku  tulis pasal diri aku, ada masalah?

5 ulasan:

  1. Hate Love.
    Love is complicated.
    jom kite berscandal aja. tak payah nak Love Love nii. boringg

    BalasPadam
  2. huit 62 kg tu gemok la. tak sesuai ngn ko pn! tp sukahati ko la. ko takan nmpk macho naik superbike if berat melampauu :)

    BalasPadam
  3. bayi adalah pemenang, KAH KAH

    BalasPadam
  4. ok bila nak tulis pasal c plak ? haha

    BalasPadam
  5. suke gune element bayi eeiyh~
    hohoh
    nway~ life is just a cycle..
    whats turn around goes around yeah2,,huhuhu

    BalasPadam

tumbuk angin!