01 Oktober 2010

I Fuck On The First Date.

siapa yg klik sebab tengok tajuk entri, Lu Kena Beb!

esok di noisy ampang. venue yg agak 'panas'. tu pun sebab launching untuk band chaos punk, Berantakan.kena raid beberapa bulan lepas. aku nasib baik je tak pegi masa tu! penat balik kerja. kalau tak, merasa la tidur lokap 2-3 hari. hahaha. mula tau gig tu kena raid, panas gak! sebab rasa macam tak patut ruang untuk anak muda menikmati muzik diserbu kemudian difitnah dengan pelbagai tuduhan tak berasas.
tapi bila dengar cerita dari kawan-kawan yg kena tahan, situasi sekitar noisy masa tu memang, yg memang.dengan budak-budak mabuk bersepah-sepah! ( yg ni aku tak sokong ok!) dan jika aku penduduk setempat, bapak orang yg berumur sekitar 30an. yg layan Konsert Reunion Akademi Fantasia dan Utusan serta Hairan Metro adalah bacaan harian aku.dah tentu aku pun report polis!
ok ke laut dah tu. esok kerja gak, 10am - 4pm kira half-day ke?
lepas tu ada la jemputan open house 2-3 buah rumah. jimat sikit! kemudian baru la tuju ke ampang.hajatnya nak bawak kamera. Siaaaaaaaaaak! lama tak main kamera kat gig. rindu.

p/s: aku lama tak pegi gig, kawan2 yg ada esok. sila bersabar dengan 'perangai' aku ok. :p

3 ulasan:

  1. tajuk entry lucah sangat.influence tak bagus ni.aha

    BalasPadam
  2. wei sorry, bil kene bar n ak da tdo da smlm,
    seksyen 5 kat area nz tu..
    aish kau nie mcm la xpnh dtg nz. kekeke

    BalasPadam
  3. tajuk n3 ni is so fucking true. hehehe

    BalasPadam

tumbuk angin!